Rochie de mireasa M32.16

 

Aceasta rochie de mireasa stil sirena cu spatele gol este pusa in valoare de dantela care imbraca partea superioara a modelului, precum si de aplicatiile de pe fusta. De remarcat la acesata rochie , pe langa splendoarea croiului, nu poti trece usor cu privirea lucratura dantelei de pe spate.
Transparenta rochiei in partea din spate este ornamentata intr-un stil aristocrat de o dantela de tip Alencon foarte atent decupata si cusuta manual pt a mentine o aparitie tip tatuaj pe plasa nude de pe spate. De asemenea eleganta rochiei este marcata si de nastureii imbracati de pe spate care sunt foarte feminini.
Bretelele sunt foarte subtil dispuse pe umeri oferind in mare parte transparenta si eleganta rafinata miresei purtatoare acestei creatii semnate Maya fashion.
Ceea ce e foarte clar este ca aceasta rochie este o adevarata declaratie de stil si eleganta. Ca recomandare a intregirii tabloului nuptial: voalul lung de 3 metri spaniol cu bordura subtire-medie de dantela dispusa de jur imprejurul voalului.