Rochie de mireasa M28.16

 

O rochie de mireasa stil sirena ce se remarca prin spatele din dantela si funda din talie care confera un rafinament aparte fericitei mirese. Una dintre preferatele iubitoarelor de rochii de mireasa stil sirena datorita spatelui sofisticat cu decupaj dantelat . Frumusetea spatelui este definita prin funda dispusa sa faca trecerea intre corset si fusta care este prelungita de o trena deosebita dantelata.
Conturul rochiei este sintetizat de o bordura fina de dantela aranjata simetric de jur imprejurul fustei. Trena se poate prinde in spate pe nasturel pt a oferi comoditate la dans. Decolteul rochiei in forma de inimioara este prelungit de o insertie in V transparenta care ofera alungire si luminozitate tenului , dar totodata pune in valoare feminitatea miresei.
Taietura dintre corset si fusta este foarte fina datorita decupajelor de dantela aranjate asimetric conferind o asimetrie placuta ochiului privitorului si definind supletea miresei atat datorita croiului cat si a corsetului cu efect de subtiere special conceput de Maya fashion.