Rochie de mireasa M09.16

 

Modelul este special creat pentru miresele cu o personalitate puternica, care vor sa fie in centrul atentiei in ziua nuntii. Rochia de mireasa trebuie sa fie cea mai frumoasa din lume, nu-i asa ?… de aceea aceasta rochie de mireasa intruneste toate conditiile pt rochia perfecta. Are un corset construit pe o broderie unica creata special pt Maya Fashion, decolteul este unul mai indraznet, dar acest lucru nu trebuie sa va sperie, fiindca el vine progresiv foarte ingustat spre partea de jos , astfel avantajeaza atat miresele cu bust mic dar si cele cu un bust mai generos.
Fusta tinde spre simplitate pentru ca este legata de un corset prea bogat si valoros ca sa incerce sa il egaleze, astfel se imbina cu usoare cute voalate din tul moale cu matase in compozitie pentru a oferi si un pic de volum, dar totusi temperat prin continuitatea fustei in linii drepte spre partea de jos.
Spatele este unul cu totul iesit din tipare, este unul care are decolteu in sens invers, nasturei imbracati, dantela brodata pe o structura semitransparenta, iar imbinarea corsetului in partea din spate se continua treptat, in aceleasi tendinte ca in partea din fata, prin falduri comode de tul voalat.