Targuri de nunti din Cluj Napoca, unde Maya Fashion Cluj va asteapta cu numeroase surprize

Lunile Ianuarie-Februarie sunt cele mai agitate luni pentru frumoasele miresici. Nuntile de iarna nu sunt foarte populare in tara noastra, desi trebuie sa recunoastem ca adevaratul lor potential nu a fost sesizat de catre viitoarele cupluri de miri.

Nu doar pentru viitoarele mirese este aceasta perioada una extrem de activa, ci si pentru echipa Maya Fashion Cluj, care se pregateste de zor sa va astepte la standul sau cu cele mai frumoase creatii din 2016, dar si cu promotii speciale atat la rochiile din noile colectii cat si la modelele 2015 de pe stoc. Mai ales la ultima categorie, reducerile sunt de neratat!

Am pregatit pentru voi un articol care cuprinde toate targurile din Cluj Napoca, unde gasiti standul Maya Fashion, dar si detalii extrem de importante privind aceste targuri.

Cititi cu atentie si notati-va in calendar!

Nunta la palat – 15-17 Ianuarie 2016 

Locatia: Muzeul de Arta Cluj Napoca, Piata Unirii, nr. 30 – Cluj Napoca

nunta la palat

Nunta la Palat este primul targ care deschide seria evenimentelor dedicate cuplurilor de miri. Anul acesta cu siguranta vom avea parte de multe surprize din partea organizatorilor, mai ales ca aniversam 10 ani de cand ne bucuram de o locatie aparte, extrem de cocheta si plina de insemnatate pentru clujeni, Palatul Banffy din Cluj Napoca, acelasi loc care gazduieste si Muzeul de Arta.

Important de stiut este ca in cadrul acestui targ nu se vor face probe la fata locului, insa salonul nostru de rochii de mireasa este la doi pasi. Programul salonului pe perioada targului va fi identic cu cel de la targ.

Maya Fashion Cluj Napoca va asteapta pe perioada targului, pe B-dul Eroilor, nr.12, ap.7A, et.1 (la etaj)

Vineri: 10-19

Sambata: 10-19

Duminica: 10-17

rochii de mireasa 2016

Wedding Show Grand Hotel Italia – 22-24 Ianuarie 2016

Locatie: Grand Hotel Italia, str. Vasile Conta, nr. 2, Cluj Napoca

grand hotel italia wedding show

Un alt eveniment pe care nu il ratam este Wedding Show Grand Hotel Italia. Acest eveniment va asteapta cu o tombola unde puteti castiga un sejur in doi de 1200 de euro! Daca treceti pe la targ veniti la standul Maya Fashion. 

IMPORTANT de stiut este ca toate probele de rochii de mireasa de la Maya Fashion se vor realiza la Sala Polivalenta, Wedding Show fiind un targ cu caracter expozitional!

Salonul Maya Fashion este inchis in aceasta perioada

Transilvania Wedding Fair 22-24 Ianuarie 2016

Locatia: Sala Polivalenta Cluj, Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca

targ de nunti sala polivalenta cluj

O noua locatie excelenta pentru evenimente de succes in Cluj este Sala Polivanta. Intr-un spatiu generos, concomitent cu evenimentul de la Grand Hotel Italia, va avea loc prima editie de Transilvania Wedding Fair. Aici veti putea sa si probati rochiile de mireasa, direct la stand. Merita sa treceti pe la acest targ, mai ales ca este la prima editie.

Program de vizitare pentru targ:

Vineri 22 Ianuarie 2016: 13:00-20:00

Sambata 23 Ianuarie 2016: 10:00-20:00

Duminica 24 Ianuarie 2016: 10:00-19:00

Puteti trece si pe la salon, deoarece vom avea deschis in tot acest interval. Insa va recomandam calduros sa va faceti o programare inainte la numarul de telefon 0755.708.789

Salonul Mireselor – editia de iarna 28-31 Ianuarie

Locatie: Expo Transilvania, Str. Aurel Vlaicu, Cluj Napoca

salonul mireselor

Targurile de iarna dedicate viitoarelor cupluri de miri, se incheie cu unul dintre cele mai vechi targuri de nunti din Cluj Napoca – Expo Transilvania. Aici va asteptam cu stand unde puteti sa admirati, dar sa si probati rochiile de mireasa de la Maya Fashion. Vom avea cabine de proba amenajate si consultanti vestimentari care sa va ajute sa luati cea mai buna decizie pentru a straluci in ziua cea mare!

Programul targului:

Joi 28 Ianuarie – Sambata 30 Ianuarie 2016 : 12:00-20:00

Duminica 31 Ianuarie 2016: 10:00-18:00 

Va asteptam cu drag sa ne cunoastem si sa vedeti cat de frumoase sunt noile colectii de la Maya Fashion!

Surprizele nu vor lipsi, bineinteles!