Fusta plisata, amprenta Colectiei Maya Fashion

Orice mireasa isi doreste sa arate impecabil in ziua nuntii si daca se poate, sa adauge si o amprenta personala rochiei care o va insoti in cea mai importanta zi a vietii. Printre miile de modele existente pe piata, cu greu reusim sa observam detaliile care fac diferenta.

Colectia Maya Fashion are acel ceva care o face diferita. Designerul a gandit un concept unitar, care i-a permis insa ca fiecare rochie sa fie altfel.

Amprenta Colectiei Maya Fashion este fusta din tul matasos si plisat, care completeaza intr-un mod armonios modelele sofisticate, realizate din broderii cusute manual si/ sau accesorizate cu pietre pretioase.

Colectia a fost creata special pentru miresele care isi doresc mai mult decat o tinuta de  poveste in ziua nuntii, pentru miresele care doresc sa ramana in memoria invitatilor pentru mult timp de acum inainte. Ideale pentru o nunta cu accente elegante, rochiile acestei colectii sunt definite prin stil, rafinament si gratie.

Croiul modern, adaptat tendintelor se joaca de multe ori cu diferite forme sau figuri geometrice creionand astfel corsete sofisticate sau decoltee brodate cu stil, demne de o adevarata doamna.

rochii de mireasa cu fusta plisata

Fusta din tul matasos si plisat este „best seller-ul” colectiei, fiind elementul care evidentiaza o mireasa Maya Fashion in ziua nuntii.

Ce este special la acest tul plisat? Acesta ii confera o nota de gratie miresei. Pliurile din partea de jos care se intalnesc intr-o hora de valuri albe, fine, iti dau impresia ca mireasa pluteste efectiv in momentul in care paseste, ca gravitatia este anulata sau absorbita de banda onduleurilor matasoase care intregesc tinuta.

Mireasa devine usoara precum un fulg sau aidoma unei zane din povesti, care se deplaseaza pe aripi de vant. Nu trebuie uitata nici asimetria creata de jocul de pliseuri, aceasta fiind de asemenea evidentiata si de banda din partea de jos a fustei care accentueaza ideea de valuri.  

Modelele de tip printesa si A-line predomina in cadrul acestei colectiei Maya Fashion. Acestea avantajeaza orice tip de silueta. O talie inalta si o fusta plisata din tul va ascunde toate micile imperfectiuni, indata ce rochia este imbracata.

Pentru miresele care au o silueta de tip clepsidra, colectia propune si modele de tip sirena, accesorizate cu tul plisat.