Maya Fashion va invita la lansarea colectiilor anului 2015

Sarbatoresti cel mai mare eveniment din viata ta anul viitor si cauti rochia de mireasa perfecta care sa te reprezinte? Incepand cu 1 decembrie 2014, Maya Fashion iti prezinta noile colectii ale anului 2015 pline de romantism si feminitate.

Suntem siguri ca deja sunteti foarte curioase cum vor arata noile modele de rochii de mireasa, din ce materiale sunt realizate, precum si alte aspecte tehnice si estetice. De aceea, noi o sa va prezentam cateva informatii legate de crearea noilor modele ale anului 2015, precum si 3 modele de rochii de mireasa din noua colectie.

Probabil va intrebati atunci cand se lanseaza o colectie noua cate persoane sunt implicate si ce volum de munca implica crearea rochiilor de mireasa. In cazul de fata, la realizarea rochiilor de mireasa Maya Fashion a participat intreaga sectie de creatie a atelierului. Modelele au fost create exclusiv de designerul Mariana Florea, iar intreaga sectie de creatie sub indrumarea acesteia a transpus in realitate modelele magice de rochii de mireasa.

Ca si materiale folosite in realizarea noilor colectii va putem enumera urmatoarele: tul moale si delicat, dantela vintage, decupaje din dantela, satin, tafta, dantela chantilly si altele. Detaliile de pe rochii, precum dantela in decupaje, pietrele, perlele etc. sunt cusute manual, aducand un plus de eleganta si rafinament rochiilor.

Si cum probabil deja v-am facut curioase, sa trecem la prezentarea celor 3 modele de rochii de mireasa 2015:

La primul model de rochie de mireasa pe care vi-l prezentam vom pune accent pe partea de sus a rochiei si anume, pe bust. La realizarea acestuia s-a folosit o dantela cusuta manual, evidentiata de un decolteu sub forma de V, menit sa accentueze linia bustului. Daca doriti sa modificati partea de sus o puteti face prin adaugarea de bretele din dantela pentru o sustinere mai buna si mai sigura pentru voi, conform spuselor designerului.

Citeste mai multe aici: https://www.wedmag.ro/blog-maya-fashion-va-invita-la-lansarea-colectiilor-anului-2015/#.VGTTiTHL8To.facebook

 

67