Iti cumperi rochia de mireasa de la Maya Fashion, iar noi donam 50% din incasari copiilor in nevoie

colectii 2016 pentru rochii de mireasa

Maya Fashion Cluj Napoca a pregatit un eveniment inedit pentru lansarea colectiilor 2016. Pentru noi, salonul cu rochii de mireasa a fost mereu si va fi si de acum incolo, mai mult decat o afacere. Asta, pentru ca ne apropiem de clientele noastre ca si prietene, fiindu-le alaturi prin produsele noastre, prin rochia de mireasa, in cea mai frumoasa zi din viata lor.

Ne tinem mereu inimile deschise catre oameni, caci doar asa putem sa fim cu adevarat printre cele mai apreciate saloane de rochii de mireasa din Cluj Napoca si ne place naturaletea, in tot ceea ce facem.

In spiritul unei perioade in care empatia si intelegerea isi fac parca mai mult loc printre semenii nostri, am decis ca evenimentul de lansare a colectiilor 2016 de la Maya Fashion, sa fie unul special, aparte si unul in care sa ne gandim si la cei care au avut mai putin noroc decat noi.

Te asteptam pe data de 3 decembrie, intre orele 19:00 si 21:00 la prezentarea celor 3 colectii Maya Fashion pentru 2016: Fantasy, Sublime si Rhapsody. Vei putea admira rochii superbe si vei avea parte de numeroase surprize in cadrul evenimentului.

La eveniment sunt asteptate toate miresele care isi vor oficia nunta anul viitor si doresc sa afle ultimele trenduri in materie de rochii de mireasa.

Mai mult, daca te indragostesti de unul dintre modelele colectiilor 2016 si il achizitionezi intre 4 si 19 Decembrie 2015, noi vom dona 50% din incasari unor case de copii din judetul Cluj.

Speram ca prin aceasta initiativa, sa incurajam viitoarele mirese sa vada dincolo de achizitia rochiei, o oportunitate de a face o fapta buna, un semn de noroc in casatoria lor.

Donatiile se vor duce catre:

Centrul Manstirii Dumbrava pentru adapostirea copiilor fara familii

Sectia de Oncologie Pediatrica Cluj

Casa de copii Maica Domnului din Cluj Napoca

eveniment caritabil craciun

Despre colectiile 2016 Maya Fashion

Colectiile de rochii de mireasa pe care designerul Mariana Florea le propune pentru 2016 releva natura romantica si eleganta, a unui designer autohton care reuseste de la an la an sa isi suprinda publicul prin creatii demne de a concura cu branduri renumite din strainatate.

Ceea ce deosebeste o rochie de mireasa premium de celelalte rochii sunt materialele din care sunt confectionate. Maya Fashion pune un accent deosebit pe acest lucru, alegand mereu un tull fin, dantela pretioasa si detalii care scot orice rochie din anonimat.

Brandul Maya Fashion este prezent in Transilvania prin salonul deschis la Cluj Napoca, pentru a oferi o deschidere cat mai larga si mireselor din aceasta zona care apreciaza tinutele acestui brand si isi doresc sa poarte o creatie 100% romaneasca, de calitate.

BUTON