Ce trebuie sa stii atunci cand mergi la un targ de nunti

Pentru viitoarele mirese, mersul la targuri nu este tocmai cea mai relaxanta activitate, insa aici se pot rezolva numeroase dintre sarcinile pe care trebuie sa le duceti la indeplinire pentru organizarea nuntii.

Nunta e un eveniment unic in viata, asa ca ultimul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te stresezi prea tare cu organizarea. Risti, daca pici in capcana stresului, sa pierzi frumusetea pregatirilor de nunta, micile detalii la care visai de ceva vreme si satisfactia de a fi facut totul asa cum ti-ai dorit.

Ti-am pregatit un mic ghid care sa te ajute sa exploatezi la maxim o vizita la targ de nunti.

 

  1. Fa-ti o lista, este esential! Probabil in urmatoarea zi dupa ce te-a cerut de sotie, ar fi bine sa incepi sa te gandesti la organizare. Cauta articole pe net, vorbeste cu prietene care au trecut prin aceasta experienta, dar pana la targ fii pregatita cu o lista de servicii de care ai nevoie.
  2. Ai ajuns la targ. Nu te grabi. Ia-ti timpul necesar pentru a vorbi cu furnizorii. De obicei acestia vin pregatiti cu oferte speciale, puteti vedea disponibilitatea fiecaruia, puteti participa la workshopuri sau prezentari live, asa ca targurile nu sunt loc de graba. Iar in momentul in care ajungi la standurile cu rochii, acolo categoric trebuie sa ai rabdare si sa vezi cat mai multe modele.
  3. Ia carti de vizita de la toti furnizorii de servicii care te intereseaza. Viziteaza apoi site-urile lor, vezi recenzii, compara oferte si fa programarile necesare.
  4. Trebuie sa ai totusi un buget disponibil pentru targ, chiar daca nunta se va desfasura abia peste cateva luni bune. De obicei, la targuri vei gasi promotii si oferta poate sa fie de nerefuzat.
  5. In ceea ce priveste rochia, participa la toate prezentarile de moda, vorbeste cu furnizorii pentru o programare in salon si profita de concursurile si de promotiile care vor avea loc DOAR in cadrul targului! Poate esti in stadiul in care doar incerci sa vezi ce ti se potriveste, dar trebuie sa tii cont de fapul ca livrarea unei rochii de mireasa dureaza chiar si 6 luni, asa ca nu e o decizie inteleapta sa astepti pana in ultimul moment!

 

La standul Maya Fashion o sa avem numeroase surprize, asa ca vino sa ne saluti!

In perioada 31 martie – 2 aprilie va dam intalnire intr-un cadru de basm, la editia de primavara a targului Nunta la Palat! Am pregatit special pentru voi o reducere de 5% pe toata durata targului si numai modele unul si unul!
De abia asteptam sa va cunoastem si sa va oferim rochia de mireasa mult visata!