Marry Me Bridal Store by Maya Fashion

Marry Me Bridal Store by Maya Fashion Cluj (Colaborator) – Rochii de mireasa in Cluj

Cauti rochii de mireasa in Cluj? Magazinul Marry Me Bridal Store by Maya Fashion (colaborator Maya Fashion) va asteapta pe str. Napoca, nr. 5 cu o colectie spectaculoasa de rochii de mireasa pentru toate gusturile si siluetele. In magazinul Maya Fashion, pe langa rochii de mireasa, gasiti si o gama variata de voaluri pentru mirese, din diferite materiale si dimensiuni, bijuterii si accesorii pentru acestea. Tot arsenalul necesar pentru ca voi sa straluciti in ziua cea mare!

Despre Designer

Cu peste 20 de ani experienta, Mariana Florea creeaza rochii de mireasa al caror design este gandit sa ofere confort, naturalete si relaxare.
Designerul a realizat prima rochie de mireasa inca de la varsta de 19 ani. Pasiunea, talentul si dragostea pentru moda au reprezentat secretul reusitei acesteia si au dat nastere brandului Maya Fashion.
Inspiratia creatoarei vine din tendinte, dar si din schitele in care se imbina armonios formele feminine si textura materialelor existente pe piata.

De ce sa alegi o rochie Maya Fashion?

Daca esti in cautarea unei rochii de mireasa in Cluj, trebuie sa treci pe la salonul Marry Me Bridal Store by Maya Fashion! Colectiile noastre includ modele de rochii de mireasa stil sirena, rochii de mireasa tip printesa, rochii de mireasa A clasic, in ceea ce priveste croiala, rochii de mireasa din dantela, rochii de mireasa din tul sau voal, in diferite combinatii menite sa evidentieze punctele forte ale fiecarei siluete.

Rochiile sunt croite tinand cont de diferitele tipologii de siluete ale viitoarelor doamne, care ne pasesc in fiecare zi pragul. De aceea, daca iti faci programare telefonica pentru proba, iti oferim cabina exclusiva si consultanta necesara pentru a gasi rochia in care vei arata perfect in ziua cea mare.

Vezi aici cele mai frumoase mirese, fetele care au ales rochia de mireasa din salonul Maya Fashion Cluj.